Лъжите на търговците

Здравей , сега ще ти кажа няколко лъжи които използват търговците на очила, даже и най-високите етажи в този бизнес.
1.Само скъпите очила и известни марки имат защитен филтър.- Според нашия многогодишен опит и изследвания, това не е така. Даже евтините очила внесени по европейски стандарт имат UV защита. Факт е че с някои слънчеви очила може да си развалиш очите , но не и от липсата на UV защита а от лошо качество на плаката при което се получават или изкривявания (които няма да усетите при носене) или диоптър (може и само на едната плака ,което е още по зле). Така когато това явление е по-силно ,човек има чувството че стъпва от високо и при продължително носене може да развие дългогледство или късогледството , а при някои настъпва главоболие. Отделен е въпроса за чистотата на гледане (Ако направите сравнение с много модели от различни марки ще видите че едни гледат по-чисто , а други леко в мъгла)
Като стана въпрос за главоболието , случвало се е да продаваме наистина проверени очила ( имаме и обратна връзка с клиенти) които имат главоболие даже и от по-скъпи модели от които останалите хора даже са много доволни. Много вероятно е такъв клиент да има вече някакъв диоптър или друг проблем с очите и в такъв случай ние подменяме очилата до постигане на добър резултат за клиента или връщаме сумата. Друга примамка на търговците е че щом очилата са с поляризация , значи са качествени и са безвредни за очите. Ако на някакви очила с некачествена и мъглява плака с отклонения добавят филтър на Polaroid това означава че те ще спират поляризираната светлина но останалите параметри ще навредят на зрението (евентуален диоптър, недостатъчна прозрачност, и др. отклонения ).
Предлагаме ви да разгледате различни предложения за слънчеви очила които с сигурност ще предпазят очите ви и в същото време изглеждат много луксозно спрямо цената. Може да изберете категория от бутоните в менюто

Истината за очилата четете тук

Сравнение на продукти