ЗА ВЪПРОСИ НЕ СЕ КОЛЕБАЙ

За връзка с нас : 0877 904378


        

Гаранция

Всеки наш клиент трябва да бъде сигурен относно вложените си парични средства за дадена стока от магазина.Всички слънчеви очила имат гаранция за фабрични дефекти с различен срок на действие. При евентуални забелязани нередности през този срок  следва да се свържете с нас за да решим вашия пробем. Ако дефекта на очилата бъде признат по условията на гаранцията, то той ще бъде от ремонтиран а при невъзможност за ремонт, ще бъдат заменени.

Отчитайки спецификата на онлайн търговията,  фабрични дефекти се признават само и единствено при оглед по време на получаване (в офис или пред куриера на личният ви адрес). Всичките ни продукти са с опция преглед и тест. Приемането им се счита за съгласие от ваша страна за изрядното им състояние и за сключването на договора за покупко - продажба между двете страни. Всички претенции след това действие се считат за несъстоятелни.

Гаранцията включва само фабрични дефекти  на очилата

Всички други дефекти възникнали в следствие на нормална употреба или резултат от удар, счупване ,третиране с препарати, солена вода,  надраскване на покритието, или друга външна намеса не се покриват от гаранцията. 

Преценката се осъществява от специалист в дадената област.

Гаранцията включва също и  : Безплатни репаратури ( смяна на наносници, поставяне на винтове и гайки)

Относно нарушаването на огледалния слой на очилата с поляризация ( при които това се случва рано или късно) нашата гаранция включва премахването му по специална технология без нарушаване на двата защитни  филтъра. След което вие ще се наслаждавате на практически нови очила.

Нашите намерения са да осигурим вашето спокойствие, радост, и защита от направената инвестиция в зрението

Куриерските услуги са за сметка на клиента. 

Сравнение на продукти