ЗА ВЪПРОСИ НЕ СЕ КОЛЕБАЙ

За връзка с нас : 0877 904378


        

Плащане и Доставка

Доставката на  вашата поръчка се извършва от куриерска фирма "Еконт". Цената на доставката  се калкулира  и зависи от настоящите цени на услугата в даденият момент на куриерската фирма. За настоящият момент  пратка до офис с наложен платеж около 50лв.  куриера начислява  около 5лв.а до личен адрес около 6.60лв..

Безплатна доставка до офис на Еконт ще ви бъде въведена при предварително плащане по банков път. Номерът на банковата сметка ще ви бъде изпратен чрез СМС. Ако продукта бъде отказан след преглед и тест сумата ще ви бъде върната в рамките на 1ден 

Всяка пратка има опцията "преглед и тест ". Ако в момента на прегледа решите че няма да приемете пратката, разходите по връщането и ще бъдат за ваша сметка.

Чрез куриерска фирма Еконт вие разполагате с възможността "ИЗБОР". 

За населени места без офис на Еконт или други куриери ние предлагаме доставка чрез куриерска компания Спиди до адрес на цена около 6лв. без значение от населеното място. Само напишете в забележки "Желая доставка със "Спиди" и наш служител ще се свърже с вас за уточнение 

Куриерската фирма ни представлява като търговско лице и неговия документ е вашата касова бележка. В пратката се поставя и наш документ с цялостна информация за поръчката ви. 

ВАЖНО!

Клиенти които не са си потърсили поръчката в офис на Еконт в регламентирания срок от 7 дни  и пратката бъде върната обратно, ще може да направи повторна поръчка следващ път само чрез предварително плащане на куриерската услуга като паричен превод (през Еконт) или с банков превод по наша сметка. 

Всяка една некоректна постъпка от страна на клиента ни струва минимум 10лв. куриерски услуги в двете посоки (отделно разходите за организиране на поръчката). Благодарим на всички наши настоящи и бъдещи клиенти и се надяваме на вашето разбиране.

Ако в 14 дневен период решите да върнете очилата което е ваше право( те трябва да бъдат в същия вид в който сте ги получили, с всички лепенки и съответните им наелонови облицовки , да нямат следи от употреба ). Преди да изпратите очилата към нас ,задължително трябва да ни уведомите ( по телефона или месинджър).Разходите по връщането ще бъдат за ваша сметка. Наш специалист ще прегледа очилата и ако отговарят на горните условия сумата  която сте за платили за тях ще ви бъде възстановена по ваша банкова сметка или може да изберете друг продукт за тази сума. 

Сравнение на продукти